Stayfit Gym

Instruktorët personal në Stayfit Gym ofrojnë programe të personalizuara të fitnesit dhe stërvitjes për të ndihmuar secilin person të arrijë qëllimet e tyre unike shëndetësore dhe palestër. Ekipi ynë specializohet në çdo gjë nga ushtrimet korrigjuese dhe rehabilitimi i lëndimeve në trajnime funksionale, trajnime të forta fizike, performanca sportive, para dhe pas lindjes, humbje peshe, djegie yndyrë, boks dhe kickboxing, lodhje kronike dhe fibromyalgia, trajnime për të rriturit dhe shumë më tepër!

Orari i Palestrës:

Ditë javë:        10:00 – 22:00
Të shtunën:       10:00 – 18:00
Të dielën:        Mbyllur

Kurseni para duke u abonuar në Stayfit Gym!

Nxitoni të antarsoheni!

Ushtroni trupin tuaj!

Përfitimet

Frekuentimi i palestrës cdo ditë, do të përmirësojë jetën tuaj shoqërore, si dhe mënyrën se si ndiheni me veten tuaj. Ju mund të flini më mirë nëse ushtroheni çdo ditë, që do të thotë më shumë energji dhe një humor me i mirë. Palestra si zakoni juaj i perditshem jep pozitivitet dhe mireqenie ne jeten tuaj.

Përfitimet shëndetesore

Ushtrimet fizike ndikojnë në uljen e riskut për sëmundje koronare të zemrës në disa mënyra. Konkretisht bëhet fjalë për uljen e obezitetit, uljen e tensionit arterial, uljen e nivelit të triglicerideve dhe yndyrnave, teksa ndihmojnë edhe në përmirësimin e qarkullimit të gjakut, si dhe në uljen e përgjithshme të nivelit të stresit.

Kontroll i peshës trupore

Jemi ketu , per tju ofruar kontroll mbi peshen tuaj trupore. Ne ju garantojme jo vetem nje trup te bukur, por edhe nje jete te shendetshme. Kujdesemi per shendetin tuaj edhe jashte palestres, duke iu dhene dieten e pershtatshme per ju, si edhe rregullat qe duhet te ndiqni per nje rezultat te shpejte e te deshiruar.